За лаштунками гастрономічного театру під назвою «Ресторан» ховається світ, сповнений ризиків і вик...
Блог
-
17.04 2025Як відкрити ресторан з чистого аркуша
-
17.04 2025Як відкрити бургерну
Бургер — це гастрономічний універсал. Він однаково любимий підлітками, офісними працівниками, сім'ями на...
-
17.04 2025Як відкрити бізнес з продажу хот-догів
Хот-дог — світовий феномен вуличної їжі. У базовій варіації це просто сосиска, вкладена в булочку і поли...
-
15.04 2025Як відкрити бар
Українська барна культура знаходиться на стадії активного розвитку. Незважаючи на величезну кількість закладів...
-
17.03 2025Імбирний чай: готуємо корисний і ароматний напій для здоров'я
У холодну пору року немає нічого кориснішого і кращого, ніж чашка теплого імбирного чаю, який допоможе створит...
-
10.03 2025Чай з льодом і лимонад: готуємо освіжаючі напої вдома
Чай з льодом і лимонад є популярними прохолодними напоями, які в спекотні літні дні допомагають втамувати спра...
-
03.03 2025Як вибрати чай: гід по видах, якості та способах купівлі
Чай є одним із найдавніших напоїв у світі, а також найпопулярнішим і найкориснішим. Сьогодні налічується понад...
-
26.02 2025Fast Food Assistant: ваш надійний партнер у сфері HoReCa
Fast Food Assistant є надійним партнером і постачальником для HoReCa, який не тільки здійснює оптову доставку ...