Диня є одним із найулюбленіших фруктів у нашій країні. Її люблять і діти, і дорослі. Але мало хто знає, що дин...
Блог
-
05.02 2025Ароматна диня: користь чи шкода?
-
27.01 2025Кулінарні секрети: маринад для овочів для гриля
Приготовані на відкритому вогніовочі грильне тільки стають соковитими та хрусткими, а й зберігають...
-
20.01 2025Запечений кролик: топ-5 рецептів для святкового столу
Кролятина є дієтичним видом м'яса порівняно зі свининою та яловичиною. Лікарі радять саме його використовувати...
-
13.01 2025Панакота: витончений подарунок італійської кухні
Панакота є вишуканим і водночас простим у приготуванні італійським десертом, який містить кілька інгредієнтів,...
-
05.01 2025Стейк із сома: готуємо смачну та соковиту рибу для всієї родини
Усім відомо, що риба є корисним і поживним продуктом харчування, який містить велику кількість вітамінів, міне...
-
27.12 2024Заправка для салату: кулінарне диво на кожен день
Ми звикли заправляти салати майонезом, соняшниковою або оливковою олією та сметаною. Але так хочеться приготув...
-
20.12 2024Рецепт люля-кебаба: готуємо соковиту м'ясну страву
Багато людей у грузинському та азербайджанському ресторані напевно замовлять смачний і соковитий люля-кебаб, п...
-
13.12 2024Риба на мангалі: просто, смачно та корисно
Риба, приготована на мангалі, є універсальною основною стравою, яку можна подавати як до святкового столу, так...