• FFA
  • /
  • Блог
  • /
  • Рецепти приготування швидкого торта в домашніх умовах

Рецепти приготування швидкого торта в домашніх умовах

Багато господинь часто шукають в інтернеті рецепти швидкого і простого приготування тортів на домашній кухні, які дають можливість навіть без спеціальних кондитерських навичок створювати смачні десерти. Ми вам розповімо, як приготувати бісквітний торт, а також про інші цікаві та прості рецепти, які дадуть змогу потішити своїх близьких людей смачною випічкою з найпростіших інгредієнтів. Всі продукти можна знайти на Fast Food Assistant за найдоступнішими цінами.

У нашому інтернет-магазині представлений великий асортимент продуктів, таких як борошно, олія, заморожене тісто, розпушувач для тіста та інші компоненти, які будуть потрібні для швидкого приготування смачних тортів на домашній кухні.

Ідеї для швидкого торта

Для того щоб приготувати торт, не завжди потрібна наявність великої кількості дорогих продуктів. Якщо рецепт бісквітного торта виявиться для вас занадто складним, можна скористатися простими варіантами, які дадуть змогу швидко приготувати десерт, без використання духовки та іншого кухонного обладнання.

Швидкі та нескладні рецепти тортів дадуть можливість щодня мати на своєму столі смачні солодкі десерти, які сподобаються усім членам сім'ї.

  • Торт із печива. Це простий десерт, де використовується будь-яке бісквітне печиво, звичайнісінький заварний крем, згущене молоко або сметана.
  • Шоколадний торт у мікрохвильовій печі. Щоб приготувати такий десерт, потрібна мінімальна кількість інгредієнтів і трохи часу.
  • Фрукти та йогурт. Це легкий торт із фруктів і йогурту у вигляді желе, що ідеально підходить для спекотної пори року.

Основні інгредієнти

Для приготування легких тортів використовуються такі продукти, як борошно, вершкове масло і соняшникова олія, молоко, цукор, яйця, заморожені або свіжі фрукти, какао-порошок, натуральна кава, розпушувач тіста та інші компоненти, які можна замовити в інтернет-магазині FFA. Розглянемо, як приготувати бісквіт у домашніх умовах, а також інші нескладні рецепти солодких десертів.

Рецепт №1: Торт із печива

Доступний десерт, який можна приготувати з печива і простого сметанного крему зі згущеним молоком без випікання і складних технік.

Інгредієнти:

  • 250 г будь-якого пісочного печива.
  • 500 г жирної сметани.
  • 250 г згущеного молока.
  • 10 г ванільного цукру.

Приготування:

  1. Сметану збити зі згущеним молоком і ванільним цукром.
  2. На дно форми викласти шар печива.
  3. Залити тонким шаром крему.
  4. Зверху викласти ще один шар печива і знову залити кремом.
  5. Зробити кілька таких шарів за своїм бажанням.
  6. Накрити торт харчовою плівкою в контакт і помістити його у верхню камеру холодильника приблизно на 8-9 годин.

За бажанням такий торт можна прикрасити шоколадною або кокосовою стружкою, подрібненими горіхами, фруктами.

Рецепт №2: Шоколадний торт у мікрохвильовій печі

Смачний десерт можна легко приготувати за мінімальну кількість часу в СВЧ-печі, використовуючи наш простий рецепт.

Інгредієнти для приготування коржа:

  • 10 мл рослинної олії.
  • 130 г цукру.
  • 220 г просіяного борошна вищої якості.
  • 30 г какао-порошку.
  • 10 г розпушувача.
  • Сіль за смаком.
  • Пакетик ваніліну.
  • 300 мл кип'яченої гарячої води.

Інгредієнти для приготування шоколадної глазурі:

  • 50 г вершкового масла.
  • 2 ст. л. жирного молока.
  • 3 ст. л. білого цукру.
  • 1 ст. л. какао-порошку.

Приготування:

  1. У борошно всипати розпушувач і ретельно просіяти через дрібне сито.
  2. Всипати цукор, какао-порошок, додати сіль і ванілін. Добре перемішати.
  3. Влити гарячу воду і соняшникову олію. Ретельно перемішати лопаткою або вінчиком до однорідної консистенції.
  4. Тісто вилити в силіконову або скляну форму і випікати в мікрохвильовці близько 10 хвилин.
  5. Готовий корж дістати і помістити на решітку, щоб він повністю охолов.
  6. Для приготування глазурі в глибоку миску всипати цукор і какао-порошок. Ретельно перемішати.
  7. Покласти шматок масла і влити тепле молоко.
  8. Поставити на невеликий вогонь і поступово довести глазур до кипіння, постійно перемішуючи її віничком.
  9. Корж покласти на блюдо і зверху залити шоколадною глазур'ю. Потім помістити у верхню камеру холодильника приблизно на 20-30 хвилин для застигання глазурі.

Такий торт можна подавати з ванільним морозивом або збитими вершками.

Рецепт 3: Фрукти та йогурт

Простий йогуртовий торт із фруктами, який зможе конкурувати з ресторанним десертом, можна приготувати в домашніх умовах.

Інгредієнти:

  • 18 шт. печива савоярді.
  • 200 мл фруктового сиропу (полуничного, персикового, малинового тощо).
  • 600 мл натурального йогурту 10%.
  • 600 г будь-яких свіжих фруктів.
  • 200 мл вершків (жирність 30%).
  • 20 г желатину.
  • 80 г цукрової пудри.
  • 100 мл фруктового сиропу.
  • 350 мл фруктового сиропу для верхнього шару.
  • 15 г желатину.

Приготування:

  1. Желатин залити фруктовим сиропом і залишити приблизно на 10 хвилин для набухання.
  2. Фрукти дрібно нарізати й викласти в миску.
  3. У глибокий посуд налити фруктовий сироп і по черзі вмочати в ньому печиво, укладаючи його на дно силіконової або скляної форми.
  4. Збити охолоджені вершки до утворення м'яких піків, а потім додати цукрову пудру і далі збивати до отримання стійких піків.
  5. Розпустити набряклий желатин на водяній бані, щоб він повністю розчинився у фруктовому сиропі.
  6. Влити йогурт у желатинову суміш і ретельно перемішати вінчиком до отримання однорідної маси.
  7. Додати в отриману суміш збиті вершки й акуратно перемішати.
  8. Додати нарізані фрукти і ще раз усе добре перемішати.
  9. Викласти отриману масу зверху на шар печива і ретельно розрівняти.
  10. Поставити в холодильник на кілька годин до повного застигання желатину.
  11. Приготувати верхній шар желе. Залити желатин сиропом із фруктів і залишити на 10 хвилин, а потім розпустити його на водяній бані.
  12. Залити шар желе зверху на застиглий десерт і поставити в холодильник ще на 60 хвилин.

Готовий торт можна прикрасити свіжими фруктами або подрібненим печивом.

Поради щодо приготування

Для того щоб уникнути помилок при приготуванні тортів, необхідно точно дотримуватися пропонованого рецепта. Вимірювати інгредієнти можна різними способами. Сипучі продукти необхідно зважити на кухонних вагах, а рідкі відміряти за допомогою спеціальної мірної кружки. Це дасть змогу точно дотримуватися рецепта і готувати смачні швидкі десерти в домашніх умовах.

Для прискорення процесу приготування тортів, ви можете використовувати готові коржі, глазур або крем у пакетах, які можна придбати на сайті інтернет-магазину FFA. Багато господинь воліють пекти бісквітні торти, які користуються великою популярністю. Для того щоб виріб вийшов пишним і м'яким, температура випічки бісквіта в духовій шафі має бути 160-170 градусів.

Як зберігати готовий торт

Для того щоб десерт не втратив смак і текстуру, його необхідно зберігати в холодильнику за температури від 2 до 6 градусів. Також торти можуть вбирати сторонні запахи, і щоб цього не сталося, краще помістити готовий виріб у картонну коробку. Термін зберігання будь-якого торта становить 72 години.

Прикрашання торта

Прикрасити торт можна найрізноманітнішими способами. Для цього можна використовувати фрукти, шоколад, горіхи, кокосову стружку, глазур і крем. Сьогодні можна купити вже готовий крем швидкого приготування або самостійно зробити його на основі сметани, вершків, вершкового масла, згущеного молока і шоколаду.

Останніми роками стали популярними тематичні торти, які господині печуть на дитячі свята, весілля, дні народження, ювілеї та інші урочисті заходи. Такі десерти можуть прикрашатися найрізноманітнішими способами. Можна виділити кілька технік, які використовуються кондитерами для декоративного оформлення тортів:

  • Однотонне покриття виробу шоколадною або молочною глазур'ю;
  • Оформлення горіхами, свіжими або карамелізованими фруктами.
  • Прикрашання зефіром, пряниками та печивом.
  • Декорування вафельним папером, скляними кулями з ізомальту, нанесення акварельного живопису.
  • Оформлення живими квітами.

Сьогодні існує велика кількість різноманітних пластикових, металевих, дерев'яних і картонних підставок для тортів, які дають можливість красиво й естетично презентувати свій виріб, зробивши подачу максимально урочистою і святковою. 

Висновок

Простота приготування швидких тортів у домашніх умовах дає можливість щодня радувати членів своєї сім'ї різноманітними і смачними десертами. На нашому сайті ви знайдете велику кількість найпростіших і найдоступніших рецептів, зможете дізнатися, як спекти бісквіт, а також інші корисні поради та рекомендації з приготування смачної випічки на домашній кухні. На FFA.com ви зможете знайти і замовити всі необхідні інгредієнти і продукти, які будуть потрібні як для початківців, так і для професійних кондитерів. Не бійтеся експериментувати, і ви зможете досягти великих результатів у світі кулінарного мистецтва.


Інші цікаві статті: