• FFA
  • /
  • Блог
  • /
  • Секрети приготування ідеального фастфуду з продуктами від Fast Food Assistant

Секрети приготування ідеального фастфуду з продуктами від Fast Food Assistant

Компанія Fast Food Assistant є надійним виробником і постачальником різноманітних інгредієнтів, заморожених продуктів і напівфабрикатів для приготування фаст-фуду, як у домашніх умовах, так і на професійній кухні в точках продажу вуличного харчування.

Завдяки наявності власного виробництва ми виготовляємо різноманітні напівфабрикати для фаст-фуду з натуральної сировини без ГМО та синтетичних добавок, що гарантує їхню високу якість. Ми вже довгий час постачаємо якісні інгредієнти власникам малого та середнього бізнесу, забезпечуючи численні кафе, ресторани, піцерії, бургерні та інші точки продажу fast-food усіма необхідними готовими продуктами й напівфабрикатами, що знадобляться для швидкого формування та видачі замовлень клієнтам. Це дає змогу оптимізувати всі технологічні процеси, збільшуючи пропускну спроможність закладу громадського харчування і як наслідок прибуток підприємства.

Тісна співпраця з Fast Food Assistant дасть вам змогу забути про пошук надійного постачальника хлібобулочних виробів, булочок, заморожених котлет, сосисок, ковбас, соусів та інших інгредієнтів, адже все це ви зможете замовити на сайті https://ffa.com.ua, і ми вам доставимо товар Новою Поштою або Делівері в найкоротші терміни.

Популярність fast-food зростає з кожним днем, оскільки швидкий темп життя більшості людей не дає їм змоги проводити багато часу на кухні. Саме тому багато українців вважають за краще купувати вже готові вироби для швидкого перекусу в обідній час або замовляти доставку їжі додому. У цьому випадку власники точок продажу fast-food, кафе, ресторанів та інших закладів громадського харчування повинні постачати своїм клієнтам тільки якісні страви, приготовані з натуральних продуктів та інгредієнтів, що не завдають шкоди здоров'ю та зберігають усі корисні речовини, необхідні організму людини. FFA допоможе вирішити всі ваші проблеми з постачанням свіжої та якісної продукції для фаст-фуду, а також, за необхідності, проконсультує з усіх питань ведення бізнесу для його успішного зростання і розвитку.

Вибір якісних інгредієнтів

Наша компанія пропонує широкий асортимент заморожених напівфабрикатів, готових м'ясних виробів, булочок, лавашів, а також соусів, виробів для фритюру та спеціальних сетів для швидкого формування хот-догів.

Огляд асортименту Fast Food Assistant:

  • М'ясні продукти (бургери, нагетси, ковбаски). У нашому каталозі представлений великий вибір готової м'ясної продукції та напівфабрикатів, що використовуються для швидкого приготування та формування хот-догів, шаурми, гамбургерів, чизбургерів, нагетсів та інших різновидів fast-food та оперативної видачі замовлень покупцям. Треба просто посмажити котлету на сковороді, і вона готова для формування будь-якого бургера. Мариноване м'ясо для шаурми шокової заморозки - це оптимальний вибір для будь-якої точки продажу швидкого харчування, де розмір приміщення не дає змоги організувати повноцінні кулінарні процеси. Зручні бобіни, загорнуті в харчову плівку можна зберігати тривалий час за певної температури, що дасть змогу зробити достатні запаси продукції для свого підприємства.
  • Хлібобулочні вироби (булочки для бургерів, хот-догів). Ми пропонуємо широкий асортимент хлібобулочних виробів, які використовуються для приготування і формування гамбургерів, чізбургерів і хот-догів. Такі напівфабрикати виробляються з борошна найвищої якості та натуральних інгредієнтів, а також здатні довгий час зберігати всі свої корисні якості при тривалому зберіганні. Досить просто розігріти такі вироби, і ви отримаєте свіжі гарячі булочки для приготування fast-food. Також у нас ви знайдете готовий круглий і прямокутний лаваш для загортання шаурми та приготування інших східних страв.
  • Соуси та приправи. У цьому розділі сайту ви знайдете велику кількість томатних, майонезних, гірчичних та інших соусів у різноманітних пакуваннях (Дой-пак, Діп-пак, ПЕТ та Відро), які використовуються для приготування фаст-фуду. Усі соуси виготовлені з натуральних продуктів, що не містять шкідливих добавок.
  • Заморожені напівфабрикати. Продукти шокової заморозки, які ви знайдете в нашому каталозі, дають змогу максимально швидко готувати різноманітні види fast-food навіть за відсутності професійної кухні та відповідного обладнання. Заморожені котлети, картопля фрі, нагетси, цибулеві кільця та інші напівфабрикати нашого виробництва допоможуть вам мінімізувати всі кулінарні процеси в точках реалізації фаст-фуду. Таке підприємство може ефективно працювати з мінімальною кількістю співробітників (кулінарів і кухарів), знижуючи витрати на оплату праці.

Переваги використання продукції компанії:

  • висока якість продукції завдяки наявності власного виробництва;
  • зручність замовлення та отримання товарів;
  • економія часу на пошук постачальника завдяки наявності всіх необхідних продуктів та інгредієнтів для роботи підприємств швидкого харчування.

Завдяки чітко налагодженій логістиці, ми доставляємо товари в усі регіони України власним транспортом або за допомогою таких служб доставки як Нова Пошта та Делівері. На нашому сайті ви можете купити всі необхідні компоненти в одному місці, заощаджуючи свій час на пошук надійних постачальників.

Рецепти популярних страв

Ми пропонуємо вам різні рецепти фаст фуду, які допоможуть вам готувати смачні та корисні страви на домашній кухні з наших якісних продуктів.

Класичний чізбургер

Багато дорослих і дітей замовляють чизбургери в кафе та інших закладах швидкого харчування, оскільки для більшості вони є найулюбленішою стравою в меню. Смачний і корисний чизбургер ви легко можете приготувати за нашим рецептом для всієї родини і порадувати своїх рідних людей своїми кулінарними здібностями.

Інгредієнти:

  • булочка для бургера від Fast Food Assistant;
  • яловича котлета;
  • сир чеддер;
  • листя салату, скибочки помідора і цибулі;
  • соус BBQ від Fast Food Assistant.

Покрокове приготування:

  1. Для приготування чізбургера краще взяти булочки з кунжутом від компанії FFA, які мають більш виражений смак і аромат. Спочатку треба покласти в сковорідку шматочок вершкового масла (приблизно 10 грам) і розтопити його. Розрізати булочку навпіл уздовж і трохи обсмажити з боку розрізу. Готові вироби відкласти вбік.
  2. Готову яловичу котлету покласти на розігріту сковорідку і смажити до готовності з двох боків. Перед приготуванням наші котлети не треба розморожувати, оскільки вони повністю готові до смаження.
  3. Свіжий помідор вимити, обсушити паперовим рушником і нарізати тонкими кружечками.
  4. Покласти на нижню частину булочки трохи смаженої цибулі, зверху покласти готову котлету і полити соусом BBQ від Fast Food Assistant.
  5. Зверху накрити двома пластинами сир чеддер і покласти кілька листків салату.
  6. Накрити чізбургер другою половиною булочки з кунжутом і трохи придавити, щоб соки всіх інгредієнтів перемішалися між собою.

Поради щодо подачі та варіацій

Подавати чізбургер можна з картоплею фрі та сирним соусом, а також різними напоями (лимонадом, комбучею), які можна замовити на нашому сайті.

Щоб урізноманітнити рецепт, можна додати в чизбургер свіжі або малосольні огірки, майонезний соус і гірчицю залежно від особистих смаків та уподобань. Усі ці інгредієнти можна замовити на нашому сайтіhttps://ffa.com.ua з доставкою в будь-який регіон України.

Курячі нагетси

У McDonald's, KFC та інших кафе швидкого харчування ми часто замовляємо курячі нагетси, приготовані за особливим рецептом, який власники ресторанів не розкривають звичайним відвідувачам. Але ми вам пропонуємо зробити смачні та хрусткі нагетси на своїй домашній кухні із заморожених напівфабрикатів від компанії FFA, які сподобаються всім членам вашої родини.

Інгредієнти:

  • курячі нагетси від Fast Food Assistant;
  • панірувальні сухарі;
  • рослинна олія для смаження;
  • соус солодкий чилі від Fast Food Assistant.

Покрокова інструкція з приготування:

  1. Замовити заморожені класичні нагетси IQF куратор у FFA, виготовлені з високоякісного курячого філе з додаванням різних спецій. Перед приготуванням вироби шокової заморозки не потрібно розморожувати.
  2. Готувати їх можна різними способами. В аерогрилі, розігрітому до температури 200 градусів, близько 5-7 хвилин без використання рослинної олії. У фритюрі близько 3 хвилин. Для цього необхідно в глибокий сотейник налити 500 мілілітрів або один літр олії F1 Frying oil ТМ Bunge ProCuisin з піногасником, яка призначена для фритюру. Поставити на вогонь, довести її до кипіння і покласти необхідну кількість нагетсів. За бажання можна використовувати й іншу рослинну рафіновану олію для фритюру від компанії FFA, наприклад, EFFO Deep Fry або F5 PRO ТМ Bunge. У пароконвектоматі час приготування близько 7 хвилин за температури 180 градусів.
  3. Смажити до повної готовності. Оскільки вироби продаються в паніровці, вам не потрібно додатково обвалювати нагетси в сухарях.
  4. Готові нагетси викласти на кілька шарів паперових рушників для видалення зайвої олії.

Рекомендації щодо сервірування

Перекласти їх у глибоку миску і подавати до столу разом із томатним або сирним соусом залежно від особистих смаків та уподобань. Також до нагетсів чудово підійде картопля фрі та різні види холодних напоїв.

Картопля фрі

Напевно, не знайдеться жодної людини, яка б не любила смачну і хрустку картоплю фрі. Але річ у тім, що просто очистити картоплю від шкірки, порізати її соломкою і посмажити у фритюрі не достатньо для того, щоб отримати правильну страву.

Для того щоб отримати страву як у Макдональдсі, необхідно провести з нею велику кількість маніпуляцій для видалення крохмалю: очистити й вимити картоплю певного сорту, нарізати однаковими скибочками, бланшувати й висушити за допомогою спеціальної центрифуги.

Щоб позбавити себе всіх цих процесів і отримати смачну страву з хрусткою скоринкою, ми пропонуємо купити заморожену картоплю фрі в нашому інтернет-магазині і в будь-який час готувати свою улюблену страву для всієї родини.

Інгредієнти:

  • заморожена картопля фрі від Fast Food Assistant;
  • соняшникова олія для фритюру;
  • сіль і спеції за смаком.

Покрокова інструкція з приготування:

  1. Спочатку вибрати і замовити на сайтіhttps://ffa.com.ua/ru/kartoplyani-virobi заморожену картоплю фрі. Ми пропонуємо різні види продукції - 10мм А клас AgritexGmbHOptifrites (2. 5 кг/уп), Еко Кранч 7мм (2,5 кг/уп), 6/6 Тріумф 2,5 кг (1 пак), 9/9 Фармерс Френдс 2,5 кг (1 пак), Original Choice 9/9 мм ТМ McCaine, 2,5 кг (1 пак), картопляні скибочки по-селянськи 2,5 кг (1 пак), 9.5 мм Super Crunch AVIKO (2,5 кг/уп.) і картопляні діпи.
  2. Також обрати та замовити спеціальну олію для фритюру - F1 Frying oil ТМ Bunge ProCuisin з піногасником, EFFO Deep Fry або F5 PRO ТМ Bunge. Можна використовувати і звичайну соняшникову рафіновану олію ТМ Таранівське.
  3. У глибокий сотейник налити олії до половини, поставити на вогонь і довести до кипіння.
  4. Всипати необхідну кількість замороженої картоплі та смажити до повної готовності. Також її можна готувати в аерогрилі, мультиварці та духовці. За бажанням у готову картоплю можна додати різні спеції.
  5. Готову картоплю викласти за допомогою шумівки на паперові рушники для видалення зайвої олії, а потім перекласти в глибоку тарілку.

Поради щодо вибору соусів для подачі

Подавати картоплю фрі можна з найрізноманітнішими соусами - класичним томатним, сирним, часниковим з інтенсивним ароматом, делікатним тартар, карамельно-солодким барбекю, ніжним і кремовим майонезним, гострим і пікантним чилі.

Секрети та поради від професіоналів

Для приготування смачних страв із категорії фаст-фуд, необхідно знати кілька секретів професійних кулінарів.

Для приготування картоплі фрі, курячих наггетсів і стрипсів, цибулевих кілець, кілець кальмара і сирних паличок олію потрібно розігріти до температури 180-190°C.

Поради щодо смаження заморожених котлет

Категорично заборонено розморожувати м'ясні напівфабрикати, оскільки вони можуть розвалитися, прилипнути до сковорідки та отримати «порцію» шкідливих мікроорганізмів із повітря. Також смак розморожених виробів вийде не таким, яким його позиціонував виробник.

Етапи приготування:

  1. На сковороді розігріти олію.
  2. Вийняти вироби з упаковки.
  3. Викласти їх на сковороду.
  4. Смажити з двох боків до отримання золотистої скоринки.
  5. Зменшити вогонь, накрити кришкою і тушкувати до повної готовності.

Залежно від виду м'яса, котлети з індички смажать близько 8 хвилин, курячі - близько 10-15 хвилин, свинячі та яловичі - близько 20 хвилин. Рибні котлети смажать приблизно 15 хвилин. Готовність страви перевіряють зубочисткою. Якщо виділяється прозорий сік, значить, котлети готові. Також можна виделкою відламати шматочок від котлети і перевірити ступінь готовності м'яса. Одне повинно мати світло-білий або світло-рожевий колір.

Для приготування заморожених котлет у духовці, необхідно розігріти її до температури 180-200°C, деко застелити пергаментним папером і змастити вершковим маслом (можна взяти спеціальну форму з термостійкого скла). Викласти котлети, поставити в духову шафу і випікати близько 20 хвилин і більше до повної готовності.

Поради щодо зберігання та розморожування напівфабрикатів

Для тривалого зберігання різних напівфабрикатів, вони піддаються спеціальному заморожуванню. Багато виробників, зокрема й Fast Food Assistant, постачають своїм клієнтам не тільки заморожені м'ясні та рибні вироби, овочі, ягоди і фрукти, а й різну випічку, хлібобулочні та кондитерські вироби, такі як булочки, торти, тістечка тощо. Популярність заморожених продуктів збільшується з кожним днем завдяки зручності їх використання і тривалому терміну зберігання.

Такий процес заморозки являє собою зниження температурного режиму нижче кріоскопічної точки, за якої відбувається заморожування рідини в продуктах. Практично всі соки, які містяться в м'ясі, рибі та інших продуктах, замерзають, унаслідок чого зупиняється активність мікроорганізмів і ферментів, що дає змогу зберігати такі вироби довгий час за відповідної мінусової температури. Для кожного виду продукту чи напівфабрикату така точка залежить від об'єму речовин, які розчиняються в клітинній рідині. Для м'яса і м'ясних напівфабрикатів вона варіюється від +0,6 до +1,2 °С, для молочних продуктів +0,55 °С, у яєць курячих - 0,5 °С, у морепродуктів, риби і рибних виробів варіюється від - 0,6° до -2 °С.

Заморожування продуктів здійснюється в спеціальних морозильних камерах, де постійно підтримується температурний режим від -30 до -40°С. Якщо продукти зберігатимуться короткий час, температурний режим становитиме від -8 до -12°С. Для тривалого і правильного зберігання він варіюється не більше -18°С. У таких морозильних камерах не повинно бути температурних перепадів, оскільки вони можуть стати причиною руйнування і відмирання клітин продуктів, що там зберігаються, та істотно знизити їхні якісні характеристики.

Заморожування і розморожування м'яса

Для м'яса і м'ясних напівфабрикатів потрібен особливий режим заморожування, оскільки вони містять вологу, яка за тривалого заморожування перетворюється на лід. Під час швидкого розморожування відбувається зневоднення тканин, унаслідок чого м'ясо і м'ясні вироби втрачають свої корисні якості.

Тому необхідно поступово піддавати продукти дії мінусових температур, підвищуючи їх на кілька градусів, у максимально короткі терміни. Кристали льоду, які знаходяться в тканинах м'ясних напівфабрикатів, поступово набуватимуть рідкої форми, просто кажучи танутимуть.

Категорично забороняється повторно заморожувати вже заморожені м'ясні вироби. Заморожені м'ясні напівфабрикати можуть зберігатися протягом 12 місяців за температури -18°С.

Шокове заморожування напівфабрикатів

Для швидкого заморожування продуктів використовують «шокове» заморожування, яке здійснюється в спеціальних морозильних камерах, де температура виробів за мінімум часу може знизитися з +70 до -18°С. Зазвичай у такий спосіб заморожують готові напівфабрикати та страви, які зазнали термічної обробки. Це дає змогу власникам точок продажу швидкого харчування закуповувати оптові партії напівфабрикатів, збільшуючи кількість клієнтів і рівень доходу підприємства.

Переваги співпраці з Fast Food Assistant

Тісна співпраця з компанією FFA дає нашим партнерам безліч переваг:

  1. Гарантія якості та безпеки продукції. Завдяки наявності власного виробництва закінченого циклу, ми можемо гарантувати своїм клієнтам поставку тільки якісних корисних заморожених напівфабрикатів та іншої продукції, що мають усі необхідні сертифікати відповідності, видані державними сертифікуючими органами України.
  2. Широкий асортимент для урізноманітнення меню. У нас ви знайдете великий вибір заморожених напівфабрикатів, випічки та готових компонентів для фаст-фуду, що допоможуть вам суттєво розширити асортимент вашого підприємства та збільшити прибуток.
  3. Гнучкі умови поставок та індивідуальний підхід до клієнтів. Наша компанія дорожить своїми клієнтами, тому робить усе можливе для того, щоб співпраця з FFA була максимально вигідною та ефективною. Для цього ми проводимо різні акції, які дають змогу купувати нашу продукцію за зниженими цінами. Також наші постійні клієнти можуть розраховувати на суттєві знижки при купівлі певної партії товару. Ми розробили ідеальну логістику, яка дозволяє швидко здійснювати доставку товарів клієнтам у будь-які регіони України.

Висновок

Успішний розвиток бізнесу у сфері продажу фаст-фуду та отримання максимального прибутку залежить від пропускної спроможності підприємства, кількості клієнтів та якості інгредієнтів, які використовуються для його приготування. Саме тому дуже важливо знайти надійного постачальника якісних заморожених напівфабрикатів та іншої харчової продукції для ефективної роботи свого підприємства.

У нас ви можете замовити всі необхідні інгредієнти для забезпечення свого підприємства громадського харчування достатнім запасом продукції на тривалий час. Вам немає необхідності шукати інших постачальників, перевіряючи їхню надійність і якість продукції, оскільки у FFA ви можете купити все в одному місці, заощаджуючи свій час і гроші.

Співпрацюючи з Fast Food Assistant, ви зможете досягти найкращих результатів своєї діяльності, збільшуючи розміри і кількість своїх підприємств швидкого харчування, а відповідно і доходів.


Інші цікаві статті: